Hotel Petit Nord

Onze 30 luxe hotelkamers en suites zijn gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Goede bedden, smaakvolle meubels en schoon sanitair zijn daarbij vanzelfsprekend. Alle kamers zijn tevens voorzien van een telefoon, televisie, gratis draadloos internet en koffie- en theefaciliteiten. Aanvullende diensten als bagage-, wek- of wasserijservice zijn op verzoek beschikbaar.

Service

De rookvrije kamers zijn geschikt voor één tot vier personen. Door de aanwezige lift in de lobby is het hotel ook goed toegankelijk voor senioren of mensen die iets slechter ter been zijn. Uiteraard bieden wij de gelegenheid om ‘s ochtends in het hotel te genieten van een goed ontbijt. Op de Superior kamers en de suites behoort ook roomservice tot de mogelijkheden.

Single-Room

Hotel Petit Nord heeft de beschikking over twee keurige eenpersoonskamers. Deze kamers beschikken over een comfortabel bed, een bureau, televisie, telefoon, gratis internet en koffie- en theefaciliteiten.

Lees meer

Standaard Tweepersoons Kamer

Een prima hotelkamer voor een nachtje, weekendje of weekje Hoorn. Zakelijk, cultureel of culinair.

Lees meer

Superior tweepersoons kamer

De Superior tweepersoonskamer beschikt over een eigen badkamer met bad/douche, toilet, föhn en zachte handdoeken. In de luxe uitgevoerde kamer vindt u verder een televisie, telefoon, Wifi en koffie- en theefaciliteiten. Bovendien is het mogelijk om in deze kamer roomservice te bestellen.

Lees meer

Familie kamer

Hotel Petit Nord heeft de beschikking over een familie kamer met standaard 3 bedden. In deze kamers bestaat zelfs de mogelijkheid om een vierde bed bij te plaatsen. Handig wanneer u met meerdere personen reist. De kamer beschikt over een bad, douche, toilet, föhn, televisie, zitje en gratis Wifi.

Lees meer

Junior suite / 3 persoons

Onze Junior suite is iets groter en luxer dan onze tweepersoons kamers. Naast een comfortabel bureau en boxspring bedden is er een zithoek waar u relaxed televisie kunt kijken of kunt lezen. De kamer is uitgerust met een ligbad, douche, toilet, föhn en verzorgingsproducten. Deze kamer kan uitgebreid worden met een extra bed voor 3 personen.

Lees meer

Suite Deluxe

Een royale ingerichte hotelkamer met heerlijk bed, comfortabel bad.

Lees meer

Reserveren en beschikbaarheid

Reservation and availability

Contact

Tel: (+31 229) - 212 750
Hotel petit Nord
Kleine Noord 53
1621 JE Hoorn
info@hotelpetitnord.nl

Restaurants

Onze drie inpandige top restaurants:
Madame Cheung Asian Cuisine
Japans Restaurant Soya
MC Lounge

Hotel Petit Nord

Hotel Petit Nord ligt in het hartje van Hoorn.
Heeft de mooiste kamers en suites
en heeft 2 top restaurants in hetzelfde pand.
Madame Cheung en
Restaurant Soya.

Contact

Tel: (+31 229) - 212 750
Hotel petit Nord
Kleine Noord 53
1621 JE Hoorn
info@hotelpetitnord.nl

Restaurants

Our three indoor top restaurants:
Madame Cheung Asian Cuisine
Japans Restaurant Soya
MC Lounge

Hotel Petit Nord

Hotel Petit Nord is located in the heart of Hoorn. Has the most beautiful rooms and suites and has 2 top restaurants in the same building. Madame Cheung and Restaurant Soya.

Hotel Petit Nord Hoorn © 2021